Zwangerschapsshoot Den Haag

Ken je dat, via instagram zie je de mooiste interieur foto’s voorbij komen en je zou stiekem wel eens heel graag bij die persoon thuis een kijkje willen nemen om alles in het echt te bewonderen. Dat hadden wij bij dit stel! Dus toen wij werden gevraagd voor een zwangerschapsshoot bij hun thuis, maakte we ook een klein sprongetje.

Bij binnenkomst scheen het ochtendlicht sereen naar binnen. Er hing een fijne rustige sfeer in het huis en de ‘mama to be’ straalde met haar prachtige buik! Tijdens een lekker kopje koffie bespraken we wat ze graag voor foto’s wilde en gingen daarna aan de slag.

Wat een lieverds deze twee! Verliefd en helemaal in de wolken door haar zwangerschap. Haar twee eerste kindjes, de konijnen, mochten natuurlijk niet ontbreken op de foto. Deze twee fluffies zijn al zo lang in haar leven!!

 
5.jpg
4.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
15a.jpg
19.jpg
20.jpg
30.jpg
26.jpg
29.jpg
28.jpg
 

De Botanische tuinen

Een van de locaties op ons wensenlijstje waren de Botanische Tuinen. We waren dus super blij toen Jessy met de vraag kwam of wij een portretshoot met haar wilde doen in de Botanische Tuinen van Leiden!!

Op de dag van de shoot scheen de zon op zijn alle mooist. Van het koude windje buiten hadden we binnen gelukkig geen last. Heerlijkdie warmte in de kassen en al dat groen!! Jessy had een paar outfits meegenomen waarmee ze op de foto wilde. Van te voren keken we in welke kas ze wat zou aantrekken en gingen toen aan de slag. Het licht dat naar binnen viel werd super mooi gefilterd door alle planten, waardoor we de mooiste foto’s kregen! Het was een feestje om Jessy te fotograferen!!

 
000024.jpg
 

Katwijk aan zee

Voor het 25jarig huwelijk hadden broer en zus hun ouders een familieshoot bij ons geboekt. Echt een super leuk cadeau, waar de ouders heel blij mee waren! Hun wens was om de shoot in de duinen en op het strand te maken. Of wij misschien nog mooie plekjes wisten, want zelf wonen ze in Duitsland. Wij vinden de Coepelduynen bij Katwijk altijd een erg mooi gebied om te wandelen en op het strand hebben ze van die leuke huisjes staan. Dus wij stelde voor om daar naartoe te gaan voor de foto’s. Wat wij alleen niet wisten, is dat een deel van de duinen niet toegankelijk is voor een bepaalde periode van het jaar!! Toen we daar met zijn alle aankwamen, waren de hekken dus dicht en konden we alleen wandelen over het hoofdpad naast het fietspad. Haha! Echt iets voor ons!!

Gelukkig waren er genoeg andere mooi plekken en hebben we een heerlijke wandeling door de duinen en over het strand gemaakt. Onze meest ideale manier van fotograferen, spontaan en ongedwongen. Na afloop lekker met zijn alle opgewarmd in een van de strandtenten. Natuurlijk met een Duits formaat bier(tje). Wat een leuke familie was dit!! We hebben veel gelachen en dat is terug te zien op de foto’s!

 
DSC00446.jpg